Overleven in je eentje
Zodat je wint met casino spellen
Menu

Don’t pass line inzetten 7 december 2015

Hoewel de meeste spelers inzetten op de shooter, zijn er ook mensen die tegen de shooter inzetten. Dat betekent dat er om te beginnen een don’t pass line inzet gedaan wordt, op dezelfde manier als de spelers die een pass line inzet doen. Als je een don’t pass line inzet doet, win je precies het omgekeerde van de pass line inzet.

Voorbeeld van een don’t pass

• Als de shooter 7 of 11 gooit bij zijn come-out roll, verlies je automatisch.
• Als de shooter 2 of 3 gooit bij zijn come-out roll, win je automatisch een uitbetaling val 1 maal de inzet.
• Als de shooter 12 gooit, is hel gelijkspel. Dat betekent dat je inzet blijft gelden, maar dat je niets wint.
• Als de shooter 4, 5, 6, 8, 9 of 10 gooit, is dat zijn punt en win je als hij 7 gooit voordat hij nog eens zijn punt gooit.
Het echte voordeel van de don’t pass line strategie wordt duidelijk na de come-out roll, als de shooter zijn punt heeft, want er is nu meer kans op een 7 dan op welk ander getal ook. Je kunt een don’t pass line inzet op elk moment verwijderen. Zoals je odds bets bij een pass line inzet kunt leggen, kan dat ook bij een don’t pass line inzet (zie hieronder). Hiervoor leg je de odds bet niet achter, maar boven de pass line inzet.

inzetten

Don’t come bets

Deze inzetten worden op precies dezelfde manier gedaan als de come bets, maar dan omgekeerd: een nieuwe don’t come bet wint automatisch al; de shooter 2 of 3 gooit en de inzet wordt teruggegeven zonder winst als hij 12 gooit. De inzet verliest automatisch als de shooter 7 of 11 gooit. Als de shooter 4, 5, 6, 8, 9 of 10 gooit, wordt de inzet verplaatst naar de
plaats boven het place-bet vakje voor dat getal tot er een 7 (winnend) of datzelfde getal (verliezend) gegooid wordt. Op deze inzetten kunnen odd bets gezet worden, maar de uitbetaling is hetzelfde als voor de dont pass inzetten (zie hieronder).

Gokker opgelet: odds bets op don’t pass line inzetten

Waar je met een inzet op de pass line interessantere odds bets kunt doen na de comeout roll, geldt het omgekeerde voor wie inzet op de don’! pass line, want hij gokt dat je 7 zal winnen. Dat betekent dat je altijd meer fiches inzet dan je kunt winnen:
•Je moe16 fiches inzetten op 6 of 8 om 5 fiches te winnen (verhouding van 5 tegel 6- want er zijn zes kansen om 7 te gooien en maar vijf kansen om 6 of 8 te gooien). •Je moet 9 fiches inzetten op 5 of 9 om 6 fiches te winnen (verhouding van 2 tegen 3 – want er Zijn zes kansen om 7 te gooien en maar vier kansen om 5 of 9 te gooien).
•Je moet 10 fiches inzetten op 4 of 10 om 5 fiches te winnen (verhouding van 1 tegen 2 – want er zijn zes kansen om 7 te gooien en maar drie kansen om 4 of 10 te gooien).

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *